Hopp til innholdet

RUTE- OG REISEPLANLEGGING

En økning i etterspørselen etter spesifikke ruter i et konkurransedyktig miljø kan vise seg å være utfordrende for ledere av kollektivtransportflåte å navigere. Våre flåtestyringsløsninger gjør det enklere å finne bussene dine i sanntid. Du har også tilgang til full oversikt over informasjon for å øke effektiviteten til kjøretøyene dine.

GOD INNSIKT I FLÅTE DATA

Få daglige, ukentlige eller månedlige etterretningsrapporter fra en kraftig SaaS-plattform som gir deg alle dataene til flåten din på én plattform. Ditt kundesuksessteam gir verdifull innsikt i områder innenfor buss- og bussdriften som kan forbedres eller varsler deg om potensielle risikoområder.

ET BREDT UTVALG AV SIKKERHETSVARSLER

Konstant tilbakemelding fra hovedkontoret til ansatte og sjåfører er avgjørende for å bidra til å skape en tryggere flåte. Varsler i førerhuset bidrar til å holde sjåførene på vakt for å forhindre at de blir trette og distrahert. Skulle en arbeidstaker delta i en risikofylt kjørehendelse, kan et hørbart og/eller visuelt varsel minne dem om å korrigere seg selv og til slutt forhindre at en potensiell krasj skjer, noe som reduserer den totale risikoen og kostnadene. Hva mer er at varslinger i kjøretøy kan fortelle arbeidere når kjøretøyet deres skal for en service eller hvis det er et potensielt problem med motoren deres, forhindre skade på motoren og kjøretøyhavari som fører til unødvendig nedetid og tapte timer.

SYNLIGHET FOR FULL VISNING AV FLÅTEN

Få daglige, ukentlige og månedlige etterretningsrapporter som fremhever ulike viktige områder i flåten din. Disse områdene kan inkludere potensielle sikkerhetsrisikoer i form av farlig kjøring på og utenfor stedet, drivstofforbruk i gjennomsnitt og per kjøretøy, overholdelse av kjøretimer og mer.

DATADREVET RAPPORTERING

Angi nøkkelytelsesindikatorer basert på flåtens unike og nåværende behov, og følg deretter fremgangen din på disse indikatorene med automatiserte, tilpass bare dashboards på hvilke områder du trenger å forbedre og ta del i aktivitetene til spesifikke kjøretøy og sjåfører for å vite hvor opplæring er nødvendig. Noen av nøkkelberegningene som kan spores inkluderer drivstoffbruk, fører adferd som fart, karbonutslipp, tomgangstid, tilbakelagte mil og mye mer.

FOREBYGGENDE VEDLIKEHOLD

Forebyggende vedlikeholds varsler gir verdifull informasjon om kommende tjenester og slitasje som må fikses. Dette er spesielt viktig for å sikre at passasjerbærende kjøretøy til enhver tid er vei verdige.

REDUSERT KJØRETØY NEDETID

Forleng kjøretøyenes levetid, reduser kostnader og begrens nedetid med forebyggende vedlikehold. Planlegg og spor reparasjoner og still inn service påminnelser for å sikre at kjøretøyene dine alltid er vei klare og trygge å kjøre.

FORBEDRET TUR EFFEKTIVITET

Registrer og overvåk alle turer fra start til slutt. Se nøyaktig hvor lang tid hver tur tar, og bruk den informasjonen til å planlegge for effektive tidsplaner.

IDENTIFISERING AV ALLE SJÅFØRER

Fører-ID sikrer at kun autoriserte personer har tilgang til firmaets kjøretøy. Adgangskontroll reduserer forekomster av arbeidere som bruker kjøretøy utenom arbeidstiden (noe som fører til økt risiko og unødvendig drivstofforbruk), begrenser risikoen for tyveri, hjelper til med å administrere kjøretimer for samsvar og tretthetsreduksjon, og elektronisk revisjon av kjøreovertredelser. I tillegg kobler føreridentifikasjon sjåfører til kjøretøy, slik at du mer nøyaktig kan se hvilke sjåfører som trenger opplæring for å forbedre usikker og ineffektiv kjøreatferd eller redusere drivstofforbruket.

FORBEDRET FØRER YTELSE

Sjåfører og flåteledere blir varslet i sanntid om hendelser. Som kan ha alvorlig innvirkning på sikkerheten og omdømme aspektene til en buss- og bussorganisasjon.

SIKRERE OG EFFEKTIVE SJÅFØRER

Visuelle og hørbare varsler i førerhuset lar deg kommunisere med operatørene dine i sanntid når de deltar i kjørehendelser. For eksempel fartsovertredelse eller kraftig bremsing – slik at de kan selvkorrigere og aktivt veilede dem om hvordan de kan forbedre måten de kjøre.

REDUSERING AV DRIVSTOFFKOSTNADER OG OPTIMER DRIVSTOFFBRUK

Å overvåke drivstoffbruken din vil sannsynligvis være en av nøkkeldriverne for å opprettholde en vellykket buss- og bussdrift. Drivstoffkostnaden stiger, og forebyggende sporing av drivstoffbruk og kjørehendelser som bidrar til for høyt forbruk kan flytte skiven i riktig retning gjennom verdifulle kostnadsbesparelser.

I følge ABI Research betyr fremveksten av intelligente transportsystemer (ITS) og smartby-initiativer at flere kollektivtransportoperatører henvender seg til og implementerer teknologier for å holde tritt med endrede krav. Å ha en pålitelig telematikkløsning for å overvåke drivstoffbruk er en betydelig fordel. I gjennomsnitt sparer MiX Telematics-kunder omtrent 10 % på drivstoffkostnader per år.

REDUSER KARBON FOTAVTRYKK

Teknologi for flåtestyring hjelper deg enkelt å nå målene for kollektivtransportsektoren for
avkarbonisering ved å varsle deg om overdreven drivstoffbruk. Og gir innsikt i hvordan du kan spare på drivstoffbruken.

TELEMATIKK FOR EL-BILER

Få innsikt i elbilenes aktiviteter med pålitelige data om tilbakelagt distanse, tiden mellom reiser kontra lade tider, motorfunksjonvarsler og kjøreaktiviteter som reduserer batteri levetiden. I tillegg kan denne teknologien hjelpe deg med å velge de riktige elektriske kjøretøyene for flåtens behov og implementere riktig lade infrastruktur.

MiXs EV-rapportering består av kjøretøydiagnostiske rapporterings funksjoner for elektriske og hydrogenkjøretøyer. Enten kjøretøyet er diesel, elektrisk, hydrogen, CNG eller andre alternative drivstoff, kan MiX måle eksisterende historiske data mot de nye drivstoffene for å vise de konkrete fordelene og områdene der opplæring eller kjøretøyerstatninger er nødvendig eller vil være fordelaktig.