Hopp til innholdet

MiX Telematics is a leading global provider of connected fleet and mobile asset management solutions delivered as SaaS to more than 1,000,000 subscribers spanning more than 120 countries across various industries. The company’s products and services provide enterprise fleets, small fleets and consumers with solutions for sustainability, efficiency, safety, compliance and security. MiX Telematics was founded in 1996 and has offices in South Africa, the United Kingdom, the United States, Uganda, Brazil, Mexico, Australia and the United Arab Emirates having more than 1,000 employees as well as a network of more than 130 fleet partners worldwide. MiX Telematics shares are publicly traded on the Johannesburg Stock Exchange (JSE: MIX) and on the New York Stock Exchange (NYSE: MIXT).

Å administrere økende driftskostnader, redusere karbonavtrykk og forbedre trafikksikkerheten samtidig som passasjerkomfort og KPI-overholdelse sikres er bare noen av de daglige utfordringene som buss- og busselskaper står overfor. Med et vell av bransjeerfaring og innovative løsninger, kan MiX Telematics hjelpe deg med å møte disse utfordringene direkte, en komplett fordel i denne stadig mer konkurranseutsatte industrien.

Pålitelig telematikk for å forbedre førersikkerheten og kjøretøy ytelsen.

AVANSERT SPORING

Avansert sporing gir deg en nøyaktig oversikt over hvor hver buss befinner seg og hvilken sjåfør som sitter bak rattet. Den sporer også sikkerhetsatferd som fart, kjøreretning, tenningsstatus, kjørebrudd, tidligere turer og mer. Med tillegg av kameraer i førerhuset og vei utsikt, har det aldri vært enklere eller mer håndterlig å nå sikkerhetsmål.

SANNTIDS VISNING

Få en sanntids visning av hver buss og den ansvarlige sjåføren bak rattet. Flåteledere har også tilgang til tur-data med full oversikt over hver hendelse på en tur. Vi forstår viktigheten av å hjelpe deg med å levere den aller beste kundeservicen til dine kunder gjennom sikrere og mer effektiv drift. Å jobbe med en teknologipartner for å hjelpe deg med å administrere flåtens telemetri hjelper deg med å forbedre ruteplaner og kjøretøydiagnostikk for forbedret effektivitet og sikkerhet.

OVERSIKTLIG RAPPORTERING

Å få mest mulig ut av buss- og bussflåten din er en stor bekymring. Aktivitettidslinjer er en fin måte å illustrere bruksmønstre og bidra til å øke flåteeffektiviteten. Med de økende drivstoffkostnadene vil det å sikre at flåtene kjører så optimalt som mulig gjøre deg klar for suksess ved å spare penger og gi bedre kundeservice.

OVERSIKT OVER SJÅFØRARBEIDSTID

Sjåførsikkerhet er avgjørende for vellykket kollektivtransport. Det er ofte det første skrittet for å minimere risikoen for passasjerer i tilfelle farlig kjøreatferd, hvor tretthet er en betydelig bekymring i bransjen. Flåtestyringsteknologi kan også hjelpe deg med å logge sjåførtimer elektronisk. Og utstyre deg med informasjonen for å administrere sjåførplaner og forbedre sikkerheten proaktivt.

INFORMASJONSRIK FLATEOVERVÅKNING


MiX Fleet Manager Problemløsningen gir deg ubegrenset tilgang til informasjon om kjøretøyene og sjåførene dine, med en rekke funksjoner, verktøy og rapporter for å maksimere avkastningen på investeringen (ROI). Disse løsningene inkluderer en sofistikert innebygd datamaskin, som samler inn og overfører verdifulle kjøretøy- og sjåførdata. Disse dataene er vert for et av flere datasentre på toppnivå, og informasjon er tilgjengelig online eller via en mobil app (for Android eller iOS).


Pålitelig maskinvare som sporer den nøyaktige plasseringen av bussene dine ved hjelp av GPS- og GSM teknologi. Løsningen inkluderer et akselerometer ombord, geofencing funksjoner, varslinger om kjørehendelser, batterier med lang levetid, driver-ID og mer.


RIBAS® Display er et førerhjelpemiddel som oppmuntrer sjåfører til å forbedre kjørestilen. Sjåførene blir stadig påminnet om de trygge og miljøvennlige kjørestilene de har blitt lært, noe som resulterer i bærekraftige forbedringer i fører ytelsen. Dette vil redusere drivstofforbruk, karbonutslipp og ulykkesfrekvens samtidig som passasjerenes komfort forbedres.


Med MiX ROVI Mini er flåtesjefer og sjåfører i kontakt mer effektivt – selv under de tøffeste forhold.
Å gi tilbakemeldinger om kjørestil i sanntid gjør det mulig å forbedre kjørestilen, noe som resulterer i sikrere kjøring og kostnadsbesparelser. En valgfri RAG (Red Amber Green) tur oppsummering vises på slutten av hver tur, som indikerer føreren av kjørestilen under den siste turen.
MiX ROVI Mini er en fargeskjerm i førerhuset for å presentere live tilbakemeldinger fra føreren (RIBAS), og forebyggbare vedlikeholds hendelser fra kjøretøyets CAN-bussen. Føreridentifikasjon kan hentes via den integrerte RF-ID-leseren ved å bruke kompatible ID-kort (f.eks. MiFare) eller via en valgfri RS485- integrasjon til den elektroniske billettautomaten (ETM).


Slå på strømmen til AI- og ADAS-dashcams i flåten din. Få intelligent innsikt i risikofylt kjøreatferd, som tretthet, distraksjon, fart, bilbeltebruk og mer, for å forhindre ulykker og redusere flåterisiko. Denne kameraløsningen i førerhuset og veien inkluderer også en førerbussenhet som du kan kommunisere med sjåfører med i sanntid for å hjelpe dem med å forbedre kjørestilen.

Ta kontakt